Програма за здраве

ЗДРАВЕ И МЪДРОСТ ОТ ПРИРОДАТА!    

Съкровищницата на природната медицина е изследвана още от древността, но в последните столетия е била неоправдано подценявана с развитието на фармацевтичната химия. Обаче през последните десетилетия учени от цял свят все повече насочват своето внимание отново към продуктите с естествен произход.
Ние, във "Веридия 21", отблизо следим тези научни факти и водени от стремежа си да предложим полезни за здравето, ефективни и безвредно действащи продукти,     
широко се ползваме от световния опит. Едновременно с това, основавайки се и на многогодишния опит на д-р Пашкулев, специалист в областта на билколечението и други естествени терапии, предлагаме оригинални разработки с комплексно действие.
Течните хранителни добавки и козметичните кремове са базирани изключително на натурални съставки (билкови екстракти, етерични и растителни масла, минерали и др.), получени чрез оптимални технологии, които осигуряват максимално съхраняване на активните им компоненти.
    В продуктите на "Веридия 21" е постигната балансирана комбинация на полезни компоненти. Те действат синергично (взаимно подсилващо се), комплексно (цялостно) и са във форми, които гарантират бърза усвояемост от организма. Всични продукти на "Веридия 21" са практически безопасни, не се натрупват в организма и могат да се прилагат продължително време. Възможно е съчетаване с други подходящи средства и методи, което при сериозни случаи е желателно да става под медицинско наблюдение.

„Веридия” беше стартирана през 1998/1999 г, като естествено продължение на разработките в областта на билковите рецептури на д-р Димитър Пашкулев.
БиоВита Клетъчна Грижа представлява серия от Натурални Продукти за Клетъчно Здраве.

Лепенките `Хармонизираща Енергия` са високотехнологичен продукт съдържащ неутрален енергиен носител, който няма пряк контакт с кожата.

С помощта на уникален иновативен квантов био-фиксатор върху неутралния енергиен носител вибрационно е пренесена молекулярно-енергийна информация на различни витамини, минерали, аминокиселини и аналгетици.

Лепенките `Хармонизираща Енергия` се активират единствено при поставянето им върху човешкото тяло и посредством подбрани биочестоти, без химически активни вещества, се ускоряват възстановителните и регенеративни процеси на човешкия организъм.

Опаковките съдържат 5 или 10 хипоалергенни лепенки, достатъчни съответно за 20 или 40 дневна употреба.

Лепенките се поставят на съответна гладка, чиста и суха част от тялото и ефективно въздействат върху функциите на организма до 4 дни, след което се заменят с нова.

Продуктът не е лекарствено средство, не оказва трансдермално химическо въздействие и е напълно безвреден за вашето здраве.

Протокол за безопасност № 30643/13.08.13 и № 072/09.08.13 на НЦОЗА при МЗ

Без използване на химически активни вещества!

Програми за лечение с Ганодерма продуктите.
Много заболявания са изследвани с добри резултати при лечение с продуктите на Ганодерма:
Предлагаме Ви една част от тях,а за вашите конкретни проблеми ни пишете,ще ги обсъдим безплатно с докторитерите на компанията ДХН и ше ви дадем тяхното предложение за лечение.
Ганодерма се пие с Витамин С, за по-добро усвояване и с повече течности. Препоръчително е да се пие чай Гано и вода .Компанията днес

Научно-производственият Център по Ревитализация и Здраве е единственият в Русия официален представител на Института за Биорегулация и Геронтология в Санкт-Петербург. Като отделна динамична компания, Научно-производственият Център по Ревитализация и Здраве се формира през 2010 г. и за кратък период от време достига високи нива на развитие.

ДХН е основана от д-р Лим Сиоу Джин, възпитаник на известния Индийски технологичен институт

Превод

Количката е празна

econt